Slaapliedjes

 

slaapliedjesVoor een kind is het fijn om rustig te gaan slapen. Na een drukke dag met veel indrukken is een slaapliedje dan een perfecte manier om de dag af te sluiten. Maar hoe gingen die slaapliedjes nu ook alweer. Slaap kindje slaap kent iedereen nog wel, maar Oogjes dicht, pyjamaatjes aan is voor veel mensen toch wat onbekender. Daarom heeft kinderliedjesvanvroeger.nl ook een groot aantal slaapliedjes opgenomen. Zo kun je elke dag weer een ander liedje zingen en je kind rustig laten slapen.

Het favoriete slaapliedje van jouw kind

Kinderen hebben de neiging heel lang hetzelfde leuk te vinden. Ze spelen met hetzelfde speelgoed, ze kijken naar dezelfde aflevering van een televisieprogramma of tot in den treure naar dezelfde dvd. Dit geldt ook voor hun favoriete kinderliedje. Wil jouw kind ook elke avond hetzelfde slaapliedje zingen voordat het naar bed gaat, ga daar dan vooral in mee. Die regelmaat is juist goed voor een kind. Wil je graag dat jouw kind meer slaapliedjes zingt zorg er dan voor dat jullie zowel het oude als nieuwe slaapliedje zingen. Jouw kind kan hier dan rustig aan wennen.

Slaapliedjes

Slaapliedjes op Youtube

Ook voor slaapliedjes is Youtube een geweldige bron. Er zijn vele slaapliedjes te vinden en meestal is het filmpje ook erg leuk voor kinderen om te kijken. Kijk alvast eens naar onderstaande serie slaapliedjes. Maar pas op dat je er niet bij in slaap valt ;-). Veel plezier.

Photo Credit: John-Morgan via Compfight cc

1 Comment Added

Reageer
  1. Bea
    Dit is hartstikke leuk als herinnering en om door te geven.
    april 29, 2015 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Alle velden leegmaken