Slaapliedjes

slaapliedjesVoor een kind is het fijn om rustig te gaan slapen. Na een drukke dag met veel indrukken is een slaapliedje dan een perfecte manier om de dag af te sluiten. Maar hoe gingen die slaapliedjes tekst nu ook alweer. Slaap kindje slaap kent iedereen nog wel, maar Kleertjes uit, pyjamaatjes aan is voor veel mensen toch wat onbekender. Daarom heeft kinderliedjesvanvroeger.nl ook een groot aantal slaapliedjes opgenomen. Zo kun je elke dag weer een ander liedje zingen en je kind rustig laten slapen.

 

Slaapliedjes met tekst

Hieronder een overzicht van de leukste liedjes voor het slapengaan die je op deze website terugvindt. De slaapliedjes hebben de tekst en vaak een leuke video erbij zodat je meteen mee kunt zingen!

Favoriete slaapliedjes baby en kind

slaapliedjesKinderen hebben de neiging heel lang hetzelfde leuk te vinden. Ze spelen met hetzelfde speelgoed, ze kijken naar dezelfde aflevering van een televisieprogramma of tot in den treure naar dezelfde dvd. Dit geldt ook voor hun favoriete kinderliedje. Wil jouw kind ook elke avond hetzelfde slaapliedje zingen voordat het naar bed gaat, ga daar dan vooral in mee. Die regelmaat is juist goed voor een kind. Wil je graag dat jouw kind meer slaapliedjes zingt zorg er dan voor dat jullie zowel het oude als nieuwe slaapliedje zingen. Jouw kind kan hier dan rustig aan wennen.

Slaapliedjes op Youtube

Voor slaapliedjes beluisteren is Youtube een geweldige bron. Er zijn vele slaapliedjes te vinden en meestal is het filmpje ook erg leuk voor kinderen om te kijken. Start met slaapliedjes luisteren via onderstaande serie. Maar pas op dat je er niet bij in slaap valt ;-). Veel plezier.

Ken jij nog leuke liedjes voor het slapengaan?

Ken jij nog leuke slaapliedjes die je samen met je kindjes kunt zingen voordat ze naar bed gaan? Laat het me even weten en ik neem zo op de website op! Dank je wel!

Als eerste op de hoogte van de nieuwe kinderliedjes?

Laat hieronder je e-mailadres achter.

1 Comment Added

Reageer
  1. Bea
    Dit is hartstikke leuk als herinnering en om door te geven.
    april 29, 2015 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Alle velden leegmaken